Vintage (geschuurd) leder

Artikel 12 van 14

Keralux® reiniger voor plantaardig gelooid leder

€ 18,00 (inclusief btw)

Reiniger voor plantaardig gelooide leersoorten
Deze reiniger gebruik je om plantaardig gelooid leder te reinigen. We adviseren om voor aanschaf van deze reiniger eerst contact met onze specialisten op te nemen. Die kijken liever even met u mee voor een goed advies. 

Instructie:
Gebruik deze reiniger 1-2x per jaar tijdens de halfjaarlijkse onderhoudsbeurt, of bij het verwijderen van verse vlekken.
De volgorde is niet altijd hetzelfde, check eerst of het leder nat gereinigd kan/mag worden. Zie ook: ‘tips’.  

  1. Grove vervuiling met een schone, zeer zachte borstel of een stofzuiger met een zacht meubel-opzetstuk grondig verwijderen.
  2. Flacon voor gebruik goed schudden. Doe een beetje reiniger in de leder spons en knijp in de spons om schuim te maken. De reiniger nooit direct op het leder spuiten. Met het schuim een geheel pand van naad tot naad bewerken. Vlekken altijd van buiten naar binnen. Schuim en vuil afnemen met een schone droge doek. 
  3. Bij hardnekkige vlekken stap 2 herhalen en veel schuim gebruiken.
  4. Goed laten drogen, liefst een nachtje laten staan.
  5. Voeden / beschermen met de Keralux®. 

Laat het leder tussen de stappen door goed opdrogen. En probeer onderhoudsproducten altijd eerst even uit op een onopvallende plek, voordat je het hele meubelstuk behandelt.

Goed om te weten:
Het leder wordt door de opname van de reiniger extreem donker. Dit verdwijnt weer na droging.

Inhoud:
Bestel je dit product? Dan ontvang je het volgende: 

  • Keralux® reiniger voor plantaardig gelooid leder (200ml)
  • Spons 

De inhoud is voldoende voor zitplekken (model afhankelijk).
Houdbaarheidsdatum: zie verpakking.

(!) Niet geschikt voor:
Uitsluitend te gebruiken op plantaardig gelooid leder.

Tips:
De antwoorden op jouw meest gestelde vragen. 

 Waarom halfjaarlijks onderhouden?
Leder heeft (net als onze eigen huid) aandacht nodig. Daarom adviseren we om leder halfjaarlijks te onderhouden met de onderhoudsproducten uit de geadviseerde onderhoudsset. Ben je een ‘grootgebruiker’ van je meubel? Verhoog dan de frequentie, bijvoorbeeld naar 1x per kwartaal. 

• Wat moet ik doen bij nieuwe meubels?
Bij nieuwe meubels hoef je maar twee stappen te ondernemen. In eerste plaats adviseren we om het leder even af te stoffen. Bescherm je meubels vervolgens vanaf dag 1. Hoe werkt dit? Kijk even op onze pagina voor nieuwe meubels, of klik hier.

• Is dit het product voor mij?
Dat ligt aan het onderhoudsadvies voor jouw bekleding. Wij hebben al onze producten in ons laboratorium voor jou getest. Scroll op de homepagina naar beneden en klik op het logo van jouw meubelfabrikant. Selecteer de bekleding en kies de set die het beste bij jou past!

• Wat kan ik doen bij vlekken?
Een vlek in je leder? Geen paniek en vooral niet beginnen met boenen! Kijk eerst op onze vlekkenpagina voor de stappen die je nu al kunt nemen. Stuur ons vervolgens per mail een duidelijke foto van de vlek. Vergeet je niet om de specificaties van het leder te vermelden? Onze experts gaan vervolgens kosteloos voor je aan de slag. 

© 2013 - 2024 Keralux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel