Vorige Artikel 10 van 15 Volgende

Keralux® milde reiniger

€ 12,50 (inclusief btw)

Reiniger voor alle soorten leder*
Dit is de basisreiniger die geschikt is voor bijna elke ledersoort. Je gebruikt deze reiniger bij de halfjaarlijkse onderhoudsbeurt, of voor het verwijderen van verse vlekken (zie ook: ‘tips’).  Je vindt deze reiniger terug in bijna elke Keralux® verzorgingsset. 

Instructie:
Gebruik deze reiniger 2x per jaar tijdens de halfjaarlijkse onderhoudsbeurt, of bij het verwijderen van verse vlekken. De volgorde is altijd hetzelfde: 

  1. Zorg dat het leder stofvrij is. Gebruik een stofzuiger met een zacht meubel-opzetstuk, of een schone, zachte doek.
  2. Reinig het leder met de Keralux® milde reiniger en gedestilleerd water. Volg de instructies. 
  3. Bij hardnekkige vlekken stap 2 herhalen en veel schuim gebruiken.
  4. Voeden / beschermen met de geadviseerde onderhoudsproducten uit de Keralux® verzorgingsset. 

Laat het leder tussen de stappen door goed opdrogen. En probeer onderhoudsproducten altijd eerst even uit op een onopvallende plek, voordat je het hele meubelstuk behandelt.

Inhoud:
Bestel je dit product los? Dan ontvang je het volgende: 

  • Keralux® milde reiniger (200ml)
  • Spons 

De inhoud is voldoende voor 5-7 zitplekken (model afhankelijk).
Houdbaarheidsdatum: zie verpakking.

(!) (*) Niet geschikt voor:
Kunstleer, plantaardig gelooid leder, sommige leersoorten met een sterke waxfinish / vintage effect en met olijfblad-extract gelooid leder.

Tips:
De antwoorden op jouw meest gestelde vragen. 

 Waarom halfjaarlijks onderhouden?
Leder heeft (net als onze eigen huid) aandacht nodig. Daarom adviseren we om leder halfjaarlijks te onderhouden met de onderhoudsproducten uit de geadviseerde onderhoudsset. Ben je een ‘grootgebruiker’ van je meubel? Verhoog dan de frequentie, bijvoorbeeld naar 1x per kwartaal. 

• Is dit het product voor mij?
Dat ligt aan het onderhoudsadvies voor jouw bekleding. Wij hebben al onze producten in ons laboratorium voor jou getest. Scroll op de homepagina naar beneden en klik op het logo van jouw meubelfabrikant. Selecteer de bekleding en kies de set die het beste bij jou past!

• Wat kan ik doen bij verkleuringen?
Leersoorten met een open structuur, zoals vol aniline, vintage en saddle leder zullen wat sneller verkleuren. Dit is normaal en hoort bij dit soort leder. Gelukkig is er nog van alles mogelijk om de verkleuring te verhelpen, of in elk geval minder te laten opvallen. Pak je telefoon en maak even een foto van de verkleuring en stuur ons deze per mail. Onze experts gaan vervolgens kosteloos voor je aan de slag!

• Wat kan ik doen bij vlekken?
Een vlek in je leder? Geen paniek en vooral niet beginnen met boenen! Kijk eerst op onze vlekkenpagina voor de stappen die je nu al kunt nemen. Stuur ons vervolgens per mail een duidelijke foto van de vlek. Vergeet je niet om de specificaties van het leder te vermelden? Onze experts gaan vervolgens kosteloos voor je aan de slag. 

 


Vragen?
Heb je vragen over dit product? Neem dan even contact met ons op.

© 2013 - 2023 Keralux | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel